Pisa!

På tisdagen bokade jag och jonas flyget till Pisa, på torsdagen den 6 oktober släppte mamma av oss på säve..
Självklart så var ju planet försenat, så vi satte oss och tog öl innan planet behagade att komma för att sen avgå.
Halv sov resan ner.
Sjukt skönt att komma ut i lite värme när vi väl kom fram. Promenerade till vårt hotell, var lätt att hitta, bara 20 min promenad från flyget.
checkade in vid 00 tiden, sen drog vi ut för att ta en öl. kl 6 kom vi i säng.Vaknade vid 11. gjorde oss klara för en dag på stan, frukost öl, sen lunch/middag..

Lutande tornet..

Trodde faktiskt det skulle luta mera..död katt..
Efter vart ute hela dagen, var vi lite sega när vi kom hem på kvällen, stannade till på matbutiken och handlade lite öl och rum, sen gick vi till hotellet och spelade kort och somnade rätt sent..käkade pizza till lunch, låg och drog oss länge som fan, kom inte ut på stan fören vid 2 tiden tror jag..fick tag i en 1liter öl med.. så någon vart glad iallafall..


Kanelbullensdag 4 okt.


Jocke kom hem till mig och bakade kanelbullar..!

Så mysigt, och goda blev dem med..


50 års kalas..

Sandra och fredrik hade kalas den 1 oktober, och firade att båda fyller 25 år..Syrran och jag fixade till oss hemma på min balkong, för att sen dra på skilda håll..

stannade till hemma hos Pierre och Karin först och drack lite med dem där, sen fick jag med dem till Sandra..Grattis på dig mitt hjärta!

Skulle åkt in till Gretas och festat där, men tyvärr blev jag jätte dålig och somnade i soffan.. blev hämtad av pappa utan att minnas, somnade med jonas i telefon när jag kollade hans bussar, så fick sova ensam.. Hade en annan tjejs skor med mig hem istället för mina och min handväska låg kvar hos sandra.. Bra dä!

Middag och festa..

Kvällen började med att jag Gabriella, Jonas och Max käkade middag på La Sombrita.. sen kom Jocke och Tobbe dit, och vi drog oss in till stan, först delade vi på oss, men vi blev nekade i dörren till Babar, så vi drog till Flying dit Jonas och Max hade gått.. Deras vän fyllde år..
Henriksberg..Drog med Gabriella till henriksberg för att träffa några av hennes vänner och så blev det till att vi spelade lite quiz.. mycket kul, men den drog jag mig hem, eftersom det var vardag och jag var tvungen att jobba..

Prinsess kalas!

Sally fyllde år den 18 september, och då ställde hon till med kungligt kalas!!


det var tårta, kakor och massa godsaker !!

Jag hade även kungligt sällskap med mig in på dasset...


RSS 2.0